Om opdrættet Lucky Look

Jeg hedder  Hanne, er en årgang 1954 og uddannet sygeplejerske med videreuddannelse som sundhedsplejerske. Jeg er nu ”hjemmegående” på grund af gigtlidelse. Min yngste datter er lige flyttet i en ungdomsbolig. Jeg har 2 små børnebørn: Daniel, der er født november 2005 og Thilde der er fra februar 2008.

Januar 2005 flyttede vi fra Fyn til Jylland. Jeg bor nu i et byhus i Hammel.

Der har altid været katte i mit liv, men interessen for racekatte startede først  i 1998, hvor vi ”arvede”  en dejlig rød/hvid perserhankastrat  Chile. Vi overvejede længe at købe endnu en perser med udstilling og eventuelt avl i tankerne.

På en hobbyudstilling i 2001 stiftede vi bekendtskab med Den Hellige Birma og faldt straks for racen.Vi synes birmaen er en meget smuk kat  med den silkebløde, semilanghårede pels og de flotte blå øjne. Samtidig har den et dejligt sind.

I november samme år købte vi vores første birma hos Gerda Andersen i Horsens. Det er vores brunmaskede hunkat Ulrika. Hun blev hurtigt gode venner med perseren, så da han nogle måneder senere blev syg og døde, savnede hun ham så meget, at en ny legekammerat måtte findes.

Vi var ikke i tvivl om, at det skulle være endnu en birma og vi var så heldige at finde en kun 5 uger yngre dejlig lillamasket  hunkat hos Aase Nissen i Kalvehave. Det er Shengo Mocheeba, kaldet Mocca.

Vi begyndte så småt at planlægge opdræt og fik stamnavnet ”Lucky Look”. Vi ønsker at have et lille stueopdræt, hvor vi har god tid til de enkelte killinger.

I marts 2003 fødte Ulrika vores første killinger. Vi beholdt Anela, kaldet Nille, der er en  blåtabbymasket hunkat.

Sommeren 2004 fik vi vores første hankat, Kornelius. Han er lillamasket og blev i en alder af 10½ måned far til sit første kuld den 22/12 2004

Siden er flere katte kommet til - de kan alle ses under Vore katte.

Mere om killinger kan ses på killingesiden.